• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0882 19 00 55
    • Инфрачервено фолио “Excel” - EX 305 h - 200 W / метър

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Инфрачервено фолио “Excel” - EX 305 h - 200 W / метър

      

     Инфрачервено фолио “Excel” - EX 305 h - 200 W / метър е иновативна отоплителна система, създадена с помощта на най-съвременни технологии, която благодарение на свойте доказани качества получава признание в цял свят.

      

     Инфрачервено фолио “Excel” - EX 305 h - 200 W / метър представлява два тънки ламинирани полиетиленови филма, с вградени между тях карбонови отоплителни нишки, свързани полупроводници с ленти от чисто сребро и мед.

     Най-известният и най-голям инфрачервен отоплител е слънцето. Всяко живо същество използува и се наслаждава на приятната инфрачервена топлина от слънчевите лъчи, която е най-естествения и полезен начин за отопление съществуващ в природата.

     През 90-те години с развитието на технологиите започва производството на продук ти за отопление, базирани на инфрачервеното лъчение, и имитиращи до максимална степен слънчевите лъчи. Най-съвременния и качествен отоплителен уред на база инфрачервени лъчи е именно Инфрачервеното отоплително фолио “Excel”.

     При протичане на електричество през отоплителното фолио, то започа да излъчва инфрачервени лъчи, които се поглъщат от намиращите се в неговия обсег предмети, където се трансформират от  лъчиста в топлинна енергия.

     Сред основните предимства на инфрачервеното отопление, са липсата на затопляне и движение на въздуха в помещението, което е една от основните причини за загуба на топлина. Предметите в обсега на действие на отоплително фолио винаги са по-топли от намиращия се в помещението въздух. Това води от една страна до намаляване до минимум на топлинните загуби, а от друга предотвратява възможността от образуване на конденз, плесен (мухъл).

     Друго важно предимство на инфрачервеното отоплително фолио “Excel” е, че освен топлината и комфорта които осигурява, благодарение на инфрачервените топлинни лъчи които излъчват засилват имунната система и оказва благотворно влияние върху целия организъм. Инфрачервените топлинни лъчи затоплят мускулите и ставите, облекчавайки проблеми като изтръпвания, схващания, артритни болки, ревматизъм и др. Много активно се повлияватзаболявания при които традиционно се препоръчва загряване - бронхити, пневмония, ринит, синузит и др.

     Инфрачервено отоплително фолио “Excel” се предлага в два варианта:

     1. Фолио “Excel” - 110 W/м.

     2. Фолио “Excel” - 200 W/м. (използва се за места където пространството не позволява поставянето на достатъчно количество фолио с мощност 110 W, както и за изграждането на инфрачервени сауни.

     Инфрачервено отоплително фолио “Excel” може да се използва както за основно така и за допълнително (за комфорт) отопление. Когато се използва както основно отопление е препоръчително да се постави отоплително фолио върху минимум 70% от квадратурата на пода. Тъй като обаче то позволява монтаж както на пода, така и на стените и тавана, тези 70% могат в последсвие да бъдат разположени (разпределени) навсякъде в помещението. Освен, че позволява монтаж навсякъде, отоплително фолио може да се поставя по всякакви подови и стенни покрития, като монтажа е специфичен за всяко покритие.

      Това прави инфрачервено отоплително фолио “Excel” един от най-изгодните и полезни продукти за отопление.

      

     Excel - EX 305 h - 200 W.

        Отоплителното фолио “Excel” модел ЕХ 305 h е предназначено за сауни и помещения които не позволяват поставянето на необходимото количество отоплителното фолио “Excel” модел ЕХ 205.

      Технически характеристики:

     • Мощност - 200 W/ м.
     • Напрежение - 220 V
     • Ширина -  50 см.
     • Работна температура - 60÷70º С
     • Консумация на електроенергия - 70 ÷ 100 W за метър / час
     • Цената е за линеен метър

     ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПОСЕТЕТЕ:  www.multithermsystems.com

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

    • Онлайн магазин от Exsitee