• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0889 20 88 77
    • ВИРУС ГАРД-МОЩЕН ИМУНОСТИМУЛАТОР

     ВИРУС ГАРД-МОЩЕН ИМУНОСТИМУЛАТОР

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     ВИРУСГАРД - ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА

      КАПСУЛИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

     •     В една капсула Virusgard се съдържат екстракти от ехинацея (80mg), лиций  (60mg), малина (60mg), бъз (50 mg), кръвен здравец (50mg) мащерка (50 mg), петопръстен очиболец (40 mg), гъба шийтаке (45 mg), Витамин Ц (30 mg), цинк (5 mg).
     •     Продуктът не е лекарствено средство и не е заместител на пълноценното хранене. Да не се превишава допълнителната дневна доза. Да не се приема по време на бременност и кърмене. Не води до пристрастяване. Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори, консерванти и ГМО.

      Една опаковка Virusgard съдържа 20 капсули по 475 mg.

      ИМУННА СИСТЕМА

      Вирусни и бактериални инфекции са най-често срещаните причини за заболяване, за повечето хора. Работа на имунната система е да защитава тялото от тези инфекции.

     АКТИВНИ
     СЪСТАВКИ
     НАVIRUSGARD:

     1.Echinaceapurpurea(Ехинацея)-Ехинацеята е най-ефективното натурално средство с доказан ефект за усилване на имунната система. Съдържа полизахариди, флавоноиди, есенциални масла и др. Известно е, че ехинацеята способства за увеличаване на производството и активноста на левкоцитите (белите кръвни телца) – важни компоненти на първия отговор на организма на инфекциите.

     2.Lyciumbarbarum(Плод лиций)-Плодовете на лиция са богати на различни полезни съставки,  между които 18 вида аминокиселини, 21 минерала, 29  вида мастни киселини, провитамин А, витамин C, витамини от група B (особено богат на ниацин и бетаин),  полизахариди и други. Лицият има свойство да укрепва имунната система, помага на организма да се справи с преумората, подобрява зрението, укрепва черния дроб, понижава кръвната захар и регулира кръвното налягане. Лабораторните изследвания показват, че лицият предпазва клетките от остаряване , стимулира саморегулиращите функции на ДНК и помага на остарелите и болните клетки да се трансформират.

     3.RubusIdaeus(Малина лист)-Листата съдържат гликозида фрагарин, танини, галова и елагова киселини – те са естествен антиоксидант, който заавя стареенето, подобрява работата на мозъка и повишава имунитета. Традиционно малината се прилага при простудни заболявания, грип, остри респираторни инфекции и невралгии. Благодарение на съдържащата се в нея салицилова киселина сваля температурата, без странични действия за организма.

     4.Sambuciebuli(Бъзак - плод)-Плодовете съдържат етерични масла, самбуцианин, дъбилни вещества, органични киселини (валерианова, винена, яблъчна), пектини. Употребяват се като потогонно, антисептично, отхрачващо средство. Екстрактът от плодовете повишава апетита и стимулира образуването на еритроцити (червените кръвни телца).

     5.Geranium -root(Кръвен здравец - корен),Thyme - stem(Мащерка - стрък),European cinquefoil(Петопръстен Очиболец) -Те са с доказано действие при възпаления от различен произход, укрепват целия организъм и предпазват от често повтарящи се болести. Съдържат етерични масла, флавонови гликозиди, танини, витамини. 

     6.Шийтаке(Lentinulaedodes)-Сушените гъби шийтаке са богати на въглехидрати и протеини, съдържат ароматични аминокиселини, белтъчини, витамините А, В1, В2, В6, В12, С и Е, калций, магнезий, калий, натрий, фосфор, желязо, силиций и приблизително 30 ензима. Лентинанът и другите полизахариди съдържащи се в шийтаке гъбата увеличават съпротивата на клетъчно ниво срещу различни инфекции и са показали висок антивирусен и имуномодулиращ ефект.

     ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:

     •1 капсула дневно по време или непосредствено след хранене.
     •Препоръчителна продължителност на приема – 30 дни в началото на грипния сезон .
     •Може да се приема в течение на няколко дни при почуствуване на първите симптоми на вирусното заболяване.

      ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:Не са установени, но при свръхчувствителност към някоя от съставките, преустановете приемането на препарата и се консултирайте с вашия лекар.

     СЪХРАНЕНИЕ:Препарата се съхранява при стайна температура на недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане срока му на годност или, ако целостта на опаковката е нарушена.

      ПРОИЗВОДИТЕЛ:Green Energy Firm AD, web: www.green-code.eu, e-mail: virusgard@green-code.eu

      

      

      

      

      
    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментари продукта
   • Newsletter
    • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

    • Онлайн магазин от Exsitee