• Добавени продукти за сравнение
        Няма нищо в сравнение...
      • Вашите любими продукти
          Няма нищо в любими...
        • 0889 20 88 77
        • Защита на личните данни

          Мултитерм системс EООД ЕИК 201396031, като собственик на онлайн магазините WWW.GETA.BG и WWW.GETASPORT.BG е регистрирана в Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като АДМИНИСТРАТОР НА ЛИЧНИ ДАННИ. Вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с идентификационен номер 317447.

           

           

          Политика за поверителност на „Мултитерм Системс” ЕООД

           

          Последна актуализация на 29.05.2018 г.

           

          Задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни

           

          Наименование: „Мултитерм Системс” ЕООД

           

          ЕИК/БУЛСТАТ:  201396031 / BG201396031

           

          Aдрес на управление: гр. София, кв.Военна рампа, ул. „Проф. Иван Георгов” №3

           

          Телефон: 088 291 0495

           

          E-mail: multitherm@abv.bg

           

          Уебсайт: www.geta.bg

           

           

           

          Информация относно компетентния надзорен орган за защита на личните данни

           

          Наименование: Комисия за защита на личните данни

           

          Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2

           

          Телефон: 02 915 3 518

           

          E-mail: kzld@cpdp.bg

           

          Интернет страница: www.cpdp.bg

           

           

           

          Дефиниции:

           

          За целите на настоящата политика за поверителност въвеждаме дефиниция на следните понятия:

           

          „ПЛАТФОРМА/ ПЛАТФОРМИ/ НАШИТЕ ПЛАТФОРМИ“ - Понятието касае виртуална платформа, собственост на Дружеството, която обхваща следните сайтове:

           

          www.geta.bg  

           

          www.elektrodnikotli.com       

           

          www.multithermsystems.com   

           

          „УЕБСАЙТ/ НАШИЯТ УЕБСАЙТ“ – Уебсайт, собствен на „Мултитерм Системс” ЕООД;

           

           

           

          Обхват и съгласие:

           

          Молим да прочетете внимателно настоящата политика за поверителност. Тя разяснява въпроси свързани с това какви данни и лична информация събираме на нашите платформи - интернет страници и целите за които се използват. Преди да ни предоставите лични данни чрез нашия Уебсайт, Вие ще бъдете изрично помолени да приемете нашата Политика за поверителност. Като приемете нашата Политика за поверителност, Вие се съгласявате, че ние събираме и обработваме Ваши лични данни, за целите и по начините описани по-долу.

           

           

           

          Посещавайки и използвайки страницата и платформите на „Мултитерм Системс” ЕООД, Вие декларирате, че сте прочели, разбрали съдържанието и се съгласявате с настоящата Политика за поверителност „Мултитерм Системс” ЕООД. Ако не сте съгласни с настоящата политика, моля не използвайте платформите на „Мултитерм Системс” ЕООД.

           

           

           

          Следва да знаете, че периодично можем да изменяме и актуализираме настоящата политика за поверителност. В горната част на тази страница е упомената датата на последната актуализация на документа, което е и актуалната му версия.

           

           

           

          Практиките описани в този документ са приложими само на нашите платформи, част от които и тази интернет страница и не гарантираме прилагането им на други интернет страници, към които този сайт препраща.

           

           

           

          Предоставянето на лични данни е доброволно. В случай че не желаете да ни предоставите личните Ви данни, същите няма да могат да се използват за определени услуги, които се предлагат на нашите платформи. В резултат, няма да можете да използвате услугите предоставени от нас.

           

           

           

          Основания за обработване на лични данни:

           

          Във връзка със законосъобразността на обработването на лични данни, според Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016, от което произтичат и основанията, на които „Мултитерм Системс” ЕООД обработва лични данни са:

           

          • обработването е необходимо за спазването на законово задължение;
          • обрабтоването е необходимо за изпъленението на договор;
          • на основанието на предоставено съгласие от субекта на данни;
          • обработването е необходимо за целите на легитимни интересни на „Мултитерм Системс” ЕООД;

           

           

           

          Информация която събираме:

           

          „Мултитерм Системс” ЕООД се задължава данните, които получава и/или събира от Вас, да се обработват в съответствие с действащото законодателство и принципите въведени с Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016 и за целите, посочени в настоящата политика.

           

           

           

          Ще обработваме следните категории лични данни:

           

          • име;
          • имейл адрес;
          • пол;
          • телефонен номер;
          • гео-локация;
          • дата на раждане;
          • информация от запитвания;
          • информация от ревюта свързани с предоставени услуги от „Мултитерм Системс” ЕООД или трети страни произтичащи от договореност между Потребителя и „Мултитерм Системс” ЕООД;
          • друга лична информация при участие в игри и/или конкурси;

           

          Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от браузъра за:

           

          • IP адрес;
          • софтуерни и хардуерни характеристики;
          • страници на уебсайта, които достъпвате;
          • друга системна информация;

           

          Ако имате профил в „Мултитерм Системс” ЕООД, ще обработваме Вашите лични данни, предоставени във връзка с профила, като например:

           

          • номер на профил;
          • история на пазаруването;

           

           

           

          Данните, които събираме от Вас, могат да бъдат обработвани от персонал, който работи за „Мултитерм Системс” ЕООД. Такъв персонал може да е зает, освен с други неща, също с поддържането на този уебсайт, изпълнението на Вашата поръчка, обработването на детайлите по Вашето плащане или предоставянето на услуги по поддръжка.

           

           

           

          Начин на събиране на информация:

           

          • използвайки нашата интернет страница – посредством бисквитки;
          • когато се регистрирате, създавайки профил;
          • когато правите запитване;
          • когато правите поръчка (онлайн или офлайн);
          • когато се регистрирате, за да получавате електронни бюлетини от нас;
          • когато участвате в анкета и/или проучване;
          • когато участвате в игри, промоции и/или инициативи;
          • когато представяте потребителско съдържание (ревюта);
          • от трети страни – хора упълномощени да правят поръчка за Вас;
          • от трети страни – чрез профила на „Мултитерм Системс” ЕООД в социални медийни платформи като Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube, или Instagram и/или използвате същите за да се регистрирате на нашата интернет страница.

           

           

           

          В настоящата политика, целите и начините на обработване на личните Ви данни са:

           

          • за да предоставим нашите услуги;
          • за свързване с нашите потребители;
          • за да отговорим на вашите запитвания;
          • за да персонализираме съдържанието;
          • за да подобрим нашите услуги;
          • за да подобрим ефективността на нашата интернет страница;
          • за маркетингови цели
          • за проучвания и анализи;
          • други начини, разрешени или незабранени от законодателството.

           

          Вие изрично се съгласявате със събирането, използването, обработването и предоставянето на Вашата информация и данни, както е предвидено в настоящата Политика за поверителност, както и с предоставянето им за съхранение на сървъри, които са наети или са собственост от/на „Мултитерм Системс” ЕООД.

           

          Съхраняваме данните Ви, за срок не по-дълъг от предвидения по закон.

           

           

           

          Информация за трети страни - партньори на уебсайта

           

          „Мултитерм Системс” ЕООД ще предоставя лични данни на трети страни, а именно на куриери от следните фирми:

           

          • „Еконт Експрес” ООД
          • „Спиди” АД

           

          НАШИТЕ ПЛАТФОРМИ може да съдържат връзки към или от уебсайтове на трети страни, например трети страни, категоризирани като дистрибутори, рекламодатели, доставчици на услуги.

           

          НАШИТЕ ПЛАТФОРМИ може да съдържат връзки или да препращат към уебсайтове или други платформи на социални мрежи, като например Facebook, Google, Twitter, Instagram и др. В случай че последвате връзка към някой от тези уебсайтове, следва да имате предвид, че тези уебсайтове имат свои собствени политики на поверителност и че „Мултитерм Системс” ЕООД не поема каквато и да било отговорност за политиките за поверителност, прилагани от тези трети страни.

           

          С оглед правилното функциониране на нашия уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на нашаите платформи, включително тази уеб страницата без това да Ви идентифицира като физическо лице:

           

           

           

          Google Analytics - https://privacy.google.com/businesses/compliance/ Използваме Google Analytics за събиране на статистическа информация за потребителите на нашата интернет страница. Като пример интернет страницата от която идвате на нашата такава, държавата, в която се намирате, Вашият език, онлайн поведение, браузъра, който използвате и други.

           

          Можете да откажете използването на вашите данни от Google Analytics, посредством приставката Google Analytics opt-out browser add-on, която може да изтеглите и инсталирате на вашия уеб браузър.

           

           

           

          Споделяме вашата информация, предоставена с Вашето съгласие до трети страни, които изпращат от наше име и за наша сметка промоционални имейли. За да спрете да получавате промоционалните ни имейли, може да се отпишете от бюлетина във всяко промоционално съобщение, което получавате от нас.

           

           

           

          Както и различни Wordspress plugins (за нуждите на www.geta.bg )

           

           

           

          Twitter, Google plus, Instagram, Ремаркетинг, Google Adwords Conversion, Facebook Custom Audience.

           

           

           

          В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

           

           

           

          Политика за използване на cookies/бисквитки

           

          - Какво представляват Бисквитките? - Бисквитките са малки текстови файлове, които уебсайтът може да използва, като ги запишe на вашето устройство. Целта на бисквитките е да „запомнят“ вашето устройство и да може то да бъде разпознато при последващо влизане в уебсайта като по този начин уебсайтът ще бъде адаптиран спрямо предпочитанията на потребителя. Бисквитки се наричат всички файлове, които събират и запаметяват такава информация.

           

           

           

          За повече информация посетете: http://www.allaboutcookies.org/cookies/what-information-in-cookie.html

           

           

           

          За какво се използват бисквитките?

           

          • Бисквитките се използват с различни цели. „Мултитерм Системс” ЕООД разчита на тях, за да подбере по-добре съдържанието на сайта, според вашите интереси, да следи каква е посещаемостта на уебсайта, да функционира по- ефикасно и др.
          • По-голяма част от бисквитките се използват единствено с цел да се разбере как Потребителите достигат до уебсайта или какво е тяхното ориентировъчно местоположение. Все пак съществуват и бисквитки, които съхраняват лична информация, като например запомняне на имена и пароли.

           

          Използваните на този уебсайт бисквитки са посочени по-долу:

           

          • Необходими – нужни за използване на сайта. Без тези бисквитки, някои услуги и/или функционалности няма да могат да бъдат ползвани.
          • Оперативни – нужни за събиране на информация, за начини по който посетителите използват даден уебсайт. Цялата информация, събирани от тези бисквитки е обобщена и поради това анонимна. Използва се за подобряване на сайта.
          • Функционални – нужни за възможността за проследяване на изборите които потребителя извършва на сайта. По този начин Ви се предлагат по-точно, адекватно и персонализирано изживяване на сайта. Събраната от тези бисквитки информация може да бъде приведена в анонимна форма и Вашата дейност на други уебсайтове не може да бъде проследена.
          • Таргетиращи - нужни за показване на по-подходящи за Вас и Вашите интереси реклами и за ограничаване на случаите, в които виждате дадена реклама, както и за измерване ефективността на рекламни кампании.

           

          В случай, че сте регистриран потребител, събраната чрез тези бисквитки информация може да се съчетава с личните Ви данни.

           

           

           

          Ако желаете да разберете повече за отказването от поведенческа реклама, посетете www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

           

           

           

          Бисквитките могат да се деактивират чрез:

           

          • Специални инструменти за отказ:

           

          tools.google.com/dlpage/gaoptout

           

          • Опциите на браузъра

           

          PC компютър и Mac компютър

           

          Internet Explorer

           

          Firefox

           

          Chrome

           

          Safari

           

          Мобилни устройства

           

          Safari iOS

           

          Android

           

          Можете да се откажете и чрез изявление в този смисъл, изпратено на имейл контактите, публикувани по-горе в тази страница.

           

           

           

          Във връзка с Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016, вашите права се изразяват в:

           

          Право на информираност:

           

          По всяко време можете да получите информация за данни, идентифициращи „Мултитерм Системс” ЕООД във връзките с предоставените от Вас лични данни, както и за:

           

          • служител на компанията – отговорник за защитата на лични данни;
          • намерението на „Мултитерм Системс” ЕООД да предаде данните Ви на трети страни;
          • срока на съхранение на данните Ви;
          • съществуването на автоматизирано вземане на решения;
          • информация относно правата, които имате, включително правото на жалба до Надзорния орган – Комисия за защита на личните днни.

           

          Право на достъп до собствени лични данни:

           

          По всяко време имате право да поискате информация относно това дали се съхраняват Ваши лични данни. Можете да се свържете с „Мултитерм Системс” ЕООД на контаките, предоставени в настоящата политика.

           

           

           

          Право на преносимост:

           

          „Мултитерм Системс” ЕООД обработва Вашите лични данни, въз основа на Вашето съгласие, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат. Имате правото да поискате прехвърляне на данните Ви на друг администратор на лични данни, когато това е възможно. Всичките тези права са ограничени само до личните данни, които сте ни предоставили.

           

           

           

          Право на коригиране:

           

          Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неточни, както и допълване на лични данни Ви.

           

           

           

          Право на изтриване:

           

          Имате право да поискате изтриване на всички Ваши лични данни, съхранявани от „Мултитерм Системс” ЕООД по всяко време, освен в следните ситуации:

           

          *в момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти

           

          *имате извършена покупка

           

          *ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с определени изискващи го закони.

           

          Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:

           

          При възражение от Ваша страна „Мултитерм Системс” ЕООД е длъжно да прекрати обработването, освен ако не докаже, че съществуват законови основания за обработването, които имат предимство пред интересите, правата и свободите на субект на данни, или за установяването, упражняването или защита на правни последици.

           

          Право да възразите срещу директния маркетинг:

           

          Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг. При възражение във връзка с предходното изречение, обработването на Вашите лични данни ще бъде прекратено.

           

           

           

          Можете да упражните правото си да се откажете от директния маркетинг по следните начини:

           

          * като следвате указанията във всяко съобщение, изпратено с маркетингова цел;

           

          * като редактирате настройките във Вашия профил;

           

           

           

          Как можете да приложите Вашите права?

           

          Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни. Винаги можете да се свържете с нас на multitherm@abv.bg

           

          Задължения на „Мултитерм Системс” ЕООД и предприети мерки относно съхранението на личните Ви данни:

           

          • „Мултитерм Системс” ЕООД е определило служител по защите на лични данни, чийто контакт можете да намерите по – долу в настощятата политика;
          • Oбработването на данни се основава на всички принципи, определящи облика на Общ регламент за защита на лични данни (ЕС) 679/2016;
          • „Мултитерм Системс” ЕООД води регистър на дейностите по обработване на лични данни;
          • „Мултитерм Системс” ЕООД съдейства за упражняване правата на субектите на данни по посочените в тази политика начини;
          • „Мултитерм Системс” ЕООД управялва риска по защита на личните данни в съответствие с Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016.

           

          Право на подаване на жалба към надзорен орган:

           

          Ако смятате, че обработваме Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба към КЗЛД в контактите по-горе.

           

           

           

          Предаване на лични данни към трети държави:

           

          В случай че предаваме Ваши данни на трети държави, то това се извършва само според условията на Общ регламент за защита на личните данни (ЕС) 679/2016. За държави, за които Европейската комисия е решила, че предоставят адекватно ниво на защита на данните, предаването може да се извърши без да е необходимо допълнително разрешение.

           

          В случай на липса на решение относно адекватно ниво на защита за предаване на данни в трета държава, ще предаваме данни, след като сте били информирани за свързаните с предаването възможни рискове, поради липса на решение относно адекватното ниво на защита и на подходящи гаранции за съответната трета дръжава и изрично сте дали съгласие за това, или когато това се изисква вследствие изпълнението на условия по договор между субекта на данни и „Мултитерм Системс” ЕООД, или предадването е необходимо за сключването или изпъленението на договор, сключен в интерес на субекта на данните между „Мултитерм Системс” ЕООД и друго физическо или юридическо лице.

           

           

      • Newsletter
        • Copyright © 2014 Изи солюшънс ООД

        • Онлайн магазин от Exsitee